Tandlæge – Tandimplantater

Tandimplantater erstatter manglende tænder perfekt.

Sig farvel til tandpine, dårlig ånde og bakteriel betændelse.

Styrk din selvtillid.

Nyd smukke lige tænder og se på verden med et smil!

Hvorfor tandimplantater?

Skæve, rådne eller manglende tænder kan medføre store begrænsninger i livet og medføre tab af selvtillid. Tandpine, dårlig ånde og bakteriel betændelse kan også forekomme. Det kan være forårsaget af ulykke, traumer eller rådne tænder. Tandimplantater kan erstatte manglende tænder, og give dig et smukt smil. Implantater har et helt naturligt udseende, får dig til at føle, at det er dine egne tænder, og der er ingen forskel deres funktionalitet i forhold til dine egne tænder.

Behandlingsperiode

Før implantationen udføres:

  • Du skal opholde dig i Istanbul i ca. 5 dage.
  • Først skal der tages et røntgenbillede af dine kæber.
  • Vores tandlæger måler dine tænder, og implantatet tilpasses og forberedes i henhold til dine anatomiske forhold.

Kontaktieren Sie uns für Ihre Beratung / Behandlung!

Hvordan udføres implantationen?

Vores tandlæger kombinerer den nyeste implantatteknologi, innovativt udstyr og et højteknologisk tandlaboratorium, når vi fastgør implantater i knoglerne. Dette giver implantaterne stor stabilitet og langvarig holdbarhed.

I vores tandklinik benytter vi os af to af de mest moderne diagnostiske tandteknikker: Panorama røntgenstråler og 3D volumetrisk tomografi. Panorama røntgenbilleder viser forskellige vinkler for implantatets type og størrelse. Således kan tandimplantatet placeres perfekt, hvilket sikrer maksimal knoglekontakt og højest mulige stabilitet. 3D volumetrisk tomografi giver et komplet overblik over alle OMF-strukturer, hvilket gør implantatplanlægning mere nøjagtig og forudsiger behandlingsresultater endnu mere præcist, hvilket medfører nøjagtig behandlingsplanlægning.

Under proceduren anbringes en tynd titanstang under tandkødet i kæbeknoglen, der hvor tanden mangler. Denne stang fungerer som grundlag for udskiftning af manglende tænder. Titanstangen integreres med knoglen i løbet af et par uger. Dette sikrer, at tandimplantater ikke skrider og forårsager knogleskader.

Normalt lægger tandlægen en midlertidig krone over implantatet. Den skal blive indtil den endelige fusion i kæben er afsluttet. Så snart titanstangen smelter sammen med kæbeknoglen, er den en integreret del af kroppen, og en permanent krone kan tilpasses. Den laves ud fra målene, og farven tilpasses perfekt til dine andre tænder. Der er ingen forskel mellem dem og dine egne tænder.

Implantatet anbringes under lokalbedøvelse. Næsten alle patienter føler lidt smerter under behandlingen.

Er tandimplantater egnet til dig?

Hvis du mangler en eller flere tænder i munden, og hvis dit væv i munden er sundt, kan tandimplantater erstatte dine manglende tænder og hjælpe med at gendanne din selvtillid. Derudover skal du have et sundt tandkød, stærk knoglestruktur og tilstrækkelig knogletæthed.

Implanterede tænder føles helt naturlige. Tygge- og talesansen forbedres markant, og nye tænder, med deres perfekte udseende, gør, sammen med dine egen sunde tænder, at du føler dig bedre tilpas.

Kontakt

Tag kontakt nu!

Hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål vedrørende behandlinger, eller hvis du har brug for information.

info@esteworld.dk

Besked

Få gratis og uforpligtende information.