Liposuktion (Fedtsugning) / Formning af kroppen

Sig farvel til irriterende fedt og appelsinhud (cellulite)

Form din krop permanent

Vi benytter kun den nyeste teknologi og præcisionsteknikker

Det betyder ikke noget, om problemområderne er placeret på maven, lårene eller andre dele af kroppen, Vaser Liposuction bekæmper fedtet.

Hvorfor fedtsugning eller kropskonturering?

Unødvendig fedtophobning ses altid i de dele af kroppen, som du mindst ønsker det. Uanset om det er i din mave, arme eller ben, kan du ikke slippe af med dem selv med målrettede træning. I sådanne tilfælde kan Vaser Liposuktion være løsningen. Dit væv skal være stærkt og fast.

Behandlingsperiode

Før fedtsugning/kropskonturering:

  • Inden fedtsugningen skal du stoppe med at ryge og med at tage aspirin eller lignende blodfortyndende medicin en måned inden operationen.
  • Du skal rejse til Istanbul en dag før behandlingen.

Kontakt os for rådgivning/behandling.

Hvordan udføres fedtsugning/kropskonturering?

Den ansvarlige kirurg laver små snit forskellige steder, afhængigt af de anatomiske forhold. Disse snit er kun 5 mm lange og laves på steder, der ikke senere kan ses. Her indføres en kanyle, og en slags saltopløsning, der blødgør det overfladiske fedt, indsprøjtes. Derefter absorberes fedtcellerne meget forsigtigt.

Vaser fedtsugning anvendes normalt på mave, ben og arme, men det afhænger også af din vægt og kropsstruktur. Undertiden kan det være nødvendigt delvist at strække huden under fedtsugning for at gendanne hudens elasticitet.

Udførslen tager cirka 2-5 timer (afhængigt af individuelle ønsker, områder og mængde fedtsugning) og udføres under generel anæstesi.

Det er ikke muligt at genvinde vægten i de områder, hvor Vaser fedtsugning er anvendt. Du bør dog ændre din kost permanent for at forhindre, at fedt sætter sig i andre områder. Generelt giver en kost rig på protein og lavt indhold af kulhydrater mening. Vi giver med glæde råd om dette.

Er fedtsugning/kropskonturering egnet til dig?

Uanset hvor meget du træner, og hvor sundt du spiser, kan fedtsugning være måden at forme din krop permanent på, hvis du har stædigt fedt, der ikke forsvinder. Det kan også hjælpe på irriterende appelsinhud (Cellulite). Man bør dog være klar over, at fedtsugning ikke er en erstatning for en sund kost, og ikke bør bruges til vægttab. I stedet er det en god metode til at suge fedtet i problemområder, og derved give kroppen en ny form.

Hvorvidt du kan få fedtsugning eller ej, afhænger af dit kropsvæv. Sibel vil med glæde diskutere dine personlige muligheder med dig. Send blot dine billeder via WhatsApp. Efter at have rådført sig med en af ​​vores erfarne kirurger, vil han tale med dig om, hvad der kan gøres. Denne tjeneste er selvfølgelig gratis.

Kontakt

Tag kontakt nu!

Hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål vedrørende behandlinger, eller hvis du har brug for information.

info@esteworld.dk

Besked

Få gratis og uforpligtende information.