Brystkirurgi – Brystreduktion

Større selvtillid.

Korrektion af forkerte justeringer i rygsøjlen.

Fjernelse af overskydende fedt og væv.

Du vil gerne se slank ud og give din krop de rigtige proportioner. Hvis brysterne er meget store, kan brystreduktion hjælpe.

Hvorfor brystreduktionsoperation?

Især i puberteten kan overskydende fedt og væv ophobes i brystet. Dette kan medføre vægtøgning, forkert rygsøjlejustering og rygsmerter. Desværre kan bryster, der opfattes som meget store, også føre til tab af selvtillid. Alle dette kan, ved at tilpasse størrelsen på brysterne til resten af ​​kroppen, justeres ved hjælp af brystreduktionsoperation.

Behandlingsperiode

Før brystreduktionsoperationen:

  • En måned før indgrebet skal du holde op med at ryge og tage blodfortyndende medicin, såsom aspirin. Desuden skal du heller ikke tage vitamin B og E.
  • I undtagelsestilfælde bør der tages et mammografi en uge før operationen, der skal tages et komplet blodtal, og der skal tages et EKG.
  • Dagen før brystreduktionsoperationen vil din autoriserede kirurg informere dig og forklare dig om alle detaljerne.

Kontakt os for rådgivning/behandling.

Hvordan udføres brystreduktionsoperationen?

Vores erfarne kirurg vil i detaljer forklare, hvilken specifik teknik der giver mening for dine personlige fysiske faktorer og specielle præferencer, til at reducere størrelsen på dine bryster.

Den mest almindelige metode er gennem tre snit. Et snit laves omkring brystvorten. Et andet placeres lodret fra underkanten af ​​brystvorten til foldene under brystet. Det tredje følger det de naturlige folder i brystfolden.

Kirurgen fjerner først overskydende brystvæv, fedt og hud. Derefter flyttes brystvorten til en højere position. Brystvorten, som normalt strækkes i store bryster, er nu mindre. Liposuktion kan bruges til at korrigere konturen under armene.

Er brystreduktionsoperation egnet til dig?

Hvis dine bryster er meget store, kan dette medføre fysisk ubehag, især rygsmerter og spinal deformiteter. Derudover kan overvægt påvirke skuldrene negativt og forårsage smerter. Derudover kan svedkirtler under brystet forårsage overdreven kløe og udslæt. Selv med hensyn til æstetik, kan brystreduktionsoperation være en god løsning for dig til at få mere selvtillid, hvis du synes dine bryster er for store, eller hvis du er generet af asymmetriske bryster.

Kontakt

Tag kontakt nu!

Hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål vedrørende behandlinger, eller hvis du har brug for information.

info@esteworld.dk

Besked

Få gratis og uforpligtende information.