Brystkirurgi – Brystløft

Opstramning af bryster.

Fjernelse af overskydende væv.

Lavere udgift.

Brystløft får dine bryster til at se unge og fyldige ud igen.

Hvorfor brystløftoperation?

Når kvinder taber sig, forsvinder der fedt i brystet. Dette får brysterne til at se slappe ud. Selv efter amning er brysterne normalt ikke så fyldige, som de plejede at være. Med relativt lille indsats kan en erfaren kirurg stramme og forme dine bryster, så de ser yngre ud igen.

Behandlingsperiode

Før brystløftoperation:

  • Før indgrebet skal du stoppe med at ryge og stoppe med at tage aspirin, eller lignende blodfortyndende medicin. Desuden skal du ikke tage B og E vitaminer.
  • I nogle tilfælde skal der tages et mammografi en uge før operationen, der skal tages et komplet blodtal, og der skal tages et EKG.
  • Dagen før brystløftoperationen vil din autoriserede kirurg informere dig om alle detaljerne.

Kontakt os for rådgivning/behandling.

Hvordan udføres brystløftoperationen:

Vores erfarne kirurg planlægger brystløftoperationen sammen med dig, og giver svar på dine forventninger. Valgmulighederne afhænger af størrelsen på brystet samt graden af hudelasticitet. Indgrebet udføres under generel anæstesi. Væv og hud strammes op under indgrebet. Brystvorten omformes også. Derudover forkortes brystkirtler og nerver. Vi bruger silikoner af mærket Mentor eller Polytech, når vi placerer implantater. Vi tilbyder livstidsgaranti på begge. Operationen varer ca. tre timer.

Er brystløftoperation egnet til dig?

Brystløftoperation udføres ved at fjerne overskydende væv for at styrke brysterne, og få dem til at se spændstige og unge ud igen. Bryster mister normalt deres fasthed og form efter graviditet eller amning. Brystløft giver dine bryster til deres smukke form tilbage. Hvis huden på dit bryst er slap, eller brystet er mindre fyldigt, hvis dine bryster er asymmetriske, så kan brystløftoperationen hjælpe. Selv med deformerede og flade bryster eller brystvorter, der peger nedad, er brystløftoperation en god måde at få et smukt bryst på igen. Generelt udføres brystløftoperationen med omformning ved hjælp af passende silikoner.

Kontakt

Tag kontakt nu!

Hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål vedrørende behandlinger, eller hvis du har brug for information.

info@esteworld.dk

Besked

Få gratis og uforpligtende information.