Brystkirurgi – Brystforstørrelse

Styrker selvtiden.

Vær stolt af din udringning og dine bryster, selv uden en bh

Målrettet udvælgelse af silikoner, der passer til din anatomi

Vis en smuk udringning igen og slip af med push-up bh’er!

Hvorfor Brystforstørrelsesoperation:

Kvinders selvværd kan lide skade af små bryster. Brystforstørrelse kan hjælpe her. Dette giver kvinder det feminine look, de altid har ønsket. Du kan stolt vise din smukke udringning og til sidst undgå at bruge en push-up-bh. Vi vælger specifikt silikoner, der passer til kvindens anatomiske forhold.

Behandlingsperiode

Før brystforstørrelsesoperationen:

  • Før indgrebet skal du stoppe med at ryge og stoppe med at tage aspirin, eller lignende blodfortyndende medicin. Desuden skal du ikke tage B og E vitaminer.
  • Du vil have en samtale med din kirurg dagen før behandlingen. I kan sammen vælge de optimale implantater på dette møde. Kirurgen vil informere dig om silikonens form, størrelse og materiale.

Kontaktieren Sie uns für Ihre Beratung / Behandlung!

Hvordan udføres brystforstørrelsesoperationen?

På forhånd kan du tale om dine forventninger og ønsker med en af.

Behandlingen foregår i Istanbul, og du bliver nødt til at opholde dig dér i 5-7 dage. Vi vil prøve at gøre dette så behageligt som muligt for dig og din ledsager.

Brystforstørrelse er en simpel kirurgisk procedure. Under operationen laves en enkelt snit, der er cirka 4-5 cm langt, under brystfolden. Kirurgen placerer generelt implantatet under brystmusklen, for at opnå et optimalt og naturligt resultat. Afhængigt af anatomiske tilstande kan implantatet også placeres på brystmusklen.

Under proceduren med brystforstørrelse kan brystløftning også udføres, hvis der er nødvendigt. Dette kan ofte være nødvendigt efter graviditet, da silikoner ikke har nogen anden støtte. Det er normalt at se lille hævelse og blå mærker efter brystforstørrelsesoperationen. Efter procedure kan der være lettere spændingssmerter, som minder om ømme muskler.

Vi har i årevis brugt Mentor-silikoner, der har livstidsgaranti.

Operationen varer i 1-2 timer.

Er brystforstørrelsesoperationen egnet til dig?

Hvis du altid har lidt under dine små bryster og har drømt om smukt formede, fyldige bryster, kan brystforstørrelsesoperationen være løsningen for dig. Uanset om brysterne opfattes som små eller slappe, tilbyder vi ikke kun brystforstørrelsesoperation, men også brystløftningsoperation. Så resultatet vil være perfekt og imødekomme dine ønsker.

Kontakt

Tag kontakt nu!

Hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål vedrørende behandlinger, eller hvis du har brug for information.

info@esteworld.dk

Besked

Få gratis og uforpligtende information.