Brazilian Butt Lift

Opnå en timeglas figur

Styrk din selvtillid

Få fyldigere og runde baller

Nyd din nye krop – BBL giver dig mulighed for at få en smuk formet feminin krop og større bagdel.

Hvorfor vælge BBL – Brazilian Butt Lift

Stort vægttab eller for lidt fedtvæv, kan gøre smukke kvindelige former mindre synlige. Vores succesfulde kirurger, kan omforme din krop, ved at udføre fedtsugning på mave, talje og lænd og efterfølgende injicere dit eget fedt i ballerne.
Operationen udføres med en stor kanyle, som runder op ad, hvilket gør denne operation til en Safe BBL.

Har du ikke rigeligt med fedt på kroppen, men går med drømmen om større baller, er det muligt at udføre operationen med Motiva eller Polytech balleimplantater.
Kirurgen starter med at udføre fedtsugning på de områder hvor det er muligt at fedtsuge. Balleimplantaterne indsættes under musklen, og arrene laves mellem ballerne så ingen synlige ar vil være.

Behandlingsperiode

Før BBL 

  • Du skal stoppe rygning, alkohol, blodfortyndende medicin, fiskeolie, grøn te og vitamin E før operationen.
  • Et komplet blodtal og en EKG bør tages og tilsendes en uge før operationen.
  • Du skal rejse til Istanbul en dag før operationen.

Kontakt os for rådgivning eller bookning af operation

Hvordan udføres en Brazilian Butt Lift?

Vores erfarne kirurger vil undersøge dig grundigt og give dig en detaljeret vurdering om mulighederne for dig. Naturligvis tages dine forventninger med i betragtning, og mulige endelige resultater vurderes og markeres.

Fedtceller fedtsuges på kroppen, hvor de er uønskede, såsom mave, talje, lænd og inderlår. Fedtet behandles og injiceres derefter i ballerne, for at løfte dem, og for at gøre dem runde.
Kanylen, som bruges til at injicere fedt i, buler op ad, i stedet for en helt lige kanyle, for at sikrer os mindst risici som muligt. Hvilket kaldes en Safe BBL.

Hvis ikke der er nok fedtvæv på kroppen, kan en passende silikone også bruges. Til dette foretages et lille snit mellem ballerne, der ikke er synligt efter indgrebet.

Brazilian Butt Lift udføres under narkose og varer cirka 4 timer.

Er BBL egnet til dig?

Ved den brasilianske metode vil numsen og hofterne se mere feminine ud. Der er flere muligheder for at kunne opnå dette. Det kan gøres ved at injicere fedt i ballerne eller ved at placere passende silikone i ballerne. Begge metoder giver fyldigere baller.

Hvis du er ked af for lidt fedt i hofteområdet og ballerne, og er fysisk sund og fører en aktiv livsstil, kan BBL-operationen være en god løsning for at opnå en feminin krop og runde baller.

For at få udført en BBL er det vigtigt at ikke har slapt maveskind.

Vi vil med glæde vurdere, hvilken metode, der vil give dig det bedste resultat.

Kontakt

Tag kontakt nu!

Hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål vedrørende behandlinger, eller hvis du har brug for information.

info@esteworld.dk

Besked

Få gratis og uforpligtende information.