Hudreduktion – Farvel til slapt maveskind

Få fjernet overskydende fedt og væv.

Styrk din selvtillid.

Giv din talje og mave en pæn form.

Sig farvel til lange bluser, kropsformende korsetter og stramme bukser, der generer din hud. Du kan igen vise din mave efter en hudreduktion

Hvorfor en hudreduktion (Abdominoplasti)?

Især kvinder lider af svagt bindevæv, der kan medføre slap hud. En kvindes mavemuskler er naturligt designet til at kunne strække sig under en graviditet. Men desværre bliver vævet ikke helt det samme som før, efter graviditet eller efter et stort vægttab. Hvis det er en sådan situation, du er i, så kan fjernelse af slap hud hjælpe dig. Overskydende fedt og hud fjernes, og din selvtillid styrkes.

Behandlingsperiode

Før maveopstramningsoperationen (Abdominoplasti):

  • Du skal stoppe med at ryge og stoppe med at tage aspirin eller lignende blodfortyndende medicin en måned før operationen. Desuden må du ikke tage E vitamin.
  • Et komplet blodtal og en EKG bør tages en uge før indgrebet.
  • Du skal rejse til Istanbul en dag før operationen

Kontakt os for rådgivning/behandling.

Hvordan udføres maveopstramningsoperationen (Abdominoplasti)?

En af vores erfarne kirurger vil give dig detaljerede information og råd. På samme tid vil dine forventninger blive afklaret, og der vil blive drøftet, detaljeret, hvilke resultater du opnår, og detaljerne vil blive markeret med det samme.

Under operationen fjernes slap overskydende væv, og hele mavevæggen opstrammes. De slappe muskler sys sammen igen, og maven omformes. Hvis der er for meget fedt, vil det også blive suget. Ved maveopstramning lægges snittet i hofteområdet, og arret forbliver i trusseområdet, så det ikke vil være synligt efter operationen.

Indgrebet tager cirka 3-4 timer afhængigt af operationens omfang. Dette afhænger stort set af mængden af ​​overskydende væv i den nedre del af maven.

Er maveopstramningsoperationen (Abdominoplasti) egnet til dig?

Hvis du spiser sundt og træner meget, men din mavehud forbliver slap, så kan maveopstramningsoperation (Abdominoplasti) være løsningen for dig, for at omforme og opstramme din mave og talje. Abdominoplasti er en meget effektiv metode til at korrigere kroppens folder. Metoden er udviklet til at fjerne overskydende fedt, væv og hud. Samtidig styrkes svækkede muskler, hvilket giver en glat og fast mave.

For at kunne udføre maveopstramningsoperationen (abdominoplasti), skal du være fysisk sund, leve et aktivt liv og være tæt på din ideelle vægt. Derudover skal du ikke ryge, og du skal være følelsesmæssig stærk.

Kontakt

Tag kontakt nu!

Hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål vedrørende behandlinger, eller hvis du har brug for information.

info@esteworld.dk

Besked

Få gratis og uforpligtende information.