Skægtransplantation

Jævnt skæg uden bare pletter

Lavere udgifter

Langsigtet naturligt resultat

Du vil gerne have et tykt, jævnt skæg, men har du ikke nok hår et eller andet sted? Så er løsningen muligvis en skægtransplantation.

Hvorfor skægtransplantation?

Der kan være forskellige grunde til, at dit skæg er ujævnt, sparsomt eller har bare pletter. Det kan være forårsaget af et traume eller ar, eller der kan være andre grunde dertil. Mænd kan være meget påvirket af dette. Af denne grund er hårtransplantation en god måde at skabe et tættere skæg, uden stor anstrengelse, uden at efterlade bare pletter. Til dette er vores erfarne kirurger absolut meget omhyggelige. Resultatet giver et helt naturligt udseende.

Behandlingsperiode

Før skægtransplantationen:

  • Du skal stoppe med at tage Miniksidil 7 dage inden behandlingen.
  • Du bedes ophøre med at tage Regaine 2 uger inden transplantationen.
  • Du bør undgå at tage anti-inflamatorisk medicin og analgetika.
  • Tag ikke B og E vitaminer.
  • Hold dig fra aspirin og lignende medicin, der er blodfortyndende.

Kontakt os for rådgivning/behandling

Hvordan udføres skægtransplantationen?

Ved skægtransplantation tager vores erfarne kirurger hårsækkene fra baghovedet ved hjælp af FUE-metoden. Med et trænet øje placerer de derefter hårsækkene, en efter en, på passende steder. For at opnå et naturligt resultat bør man være opmærksom på hårvækstretningen. Efter transplantationen kan der være minimale ridser på det behandlede område. Delvis hårtab efter udføringen er helt normalt. Imidlertid placeres hårsækkene så tæt, at håret efter ca. tre måneder vokser igen og bliver synligt.

Er skægtransplantationen egnet til dig?

Denne behandling er især velegnet til mænd, der har et ujævnt skæg eller bare pletter. Hårvæksten på patientens baghovedet eller på siderne skal være tilstrækkelig. Derudover skal forventningerne være realistiske.

Kontakt

Tag kontakt nu!

Hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål vedrørende behandlinger, eller hvis du har brug for information.

info@esteworld.dk

Besked

Få gratis og uforpligtende information.