Aftryk

TMG – i henhold til paragraf 5 i den tyske Telemedialov.

Dicle Yıldız

Kontakt
Telefon: +90 216 329 6668
E-Mail: info@esteworld.dk

Konfliktløsning

Europa-Kommissionen leverer en platform for online konfliktløsning (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr. Du kan finde vores e-mailadresse øverst på link i bio.”

Vi er ikke villige eller forpligtede til at deltage i sager om konfliktløsning ved et forbrugervoldgiftsudvalg.

Indholdsansvar

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på siderne, i overensstemmelse med de generelle love og i overensstemmelse med § 7, stk. 1, i den tyske Telemedialov. I henhold til afsnit 8 til 10 i TMG er vi som tjenesteudbydere imidlertid ikke forpligtet til at overvåge tredjepartsoplysninger, der er transmitteret eller gemt, eller undersøge forhold, der indikerer ulovlig aktivitet.

Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af ​​information, der er i overensstemmelse med generelle love, påvirkes ikke. Imidlertid vil ansvar i denne sammenhæng kun være muligt fra datoen for kendskab til en bestemt overtrædelse. Når vi bliver opmærksomme på sådanne overtrædelser, fjerner vi dette indhold øjeblikkeligt.

Ansvar for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne tredjepartswebsteder, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette eksterne indhold. Den respektive sideudbyder eller operatør er altid ansvarlig for indholdet på omhandlende sider. De linkede sider blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på tidspunktet for linking. Intet ulovligt indhold blev fundet på det tidspunkt, hvor linket blev oprettet.

Imidlertid er konstant kontrol af indholdet på linkede sider urimelig uden konkrete indikationer af, at loven er blevet overtrådt.

Ophavsret

Indholdet og arbejdet, der oprettes af webstedsoperatørerne på disse sider, er underlagt tysk ophavsret. Gengivelse, behandling, distribution og enhver form for udnyttelse uden for lovgivningen om ophavsret kræver den respektive forfatter eller skabers skriftlige tilladelse. Downloads og kopier af dette websted er kun tilladt til privat, ikke-kommercielt brug.

Så længe indholdet på dette websted ikke er oprettet af operatøren, overholdes tredjeparts ophavsret. Især markeres indhold fra tredjepart som sådan. Hvis du bliver opmærksom på krænkelse af ophavsret, bedes du underrette os herom. Når vi bliver opmærksomme på ulovlige overtrædelser, fjerner vi øjeblikkeligt sådant indhold.